top of page
Felsorolni is hosszú

Összetevők áttekintéséhez a nyilakkal léptethet, részletek lentebb az oldalon.

Ever Renewing Gold  -  összetevők
Ever_GD_NB_2
2009-ben Nobel-díjat érő felismerés, amely utat mutat a sejtek öregedésének lassításához (telomeráz enzim felfedezése).

Az idős korral járó tünetek enyhítése szintén
feladat: minőségi élet megteremtése, pl. a csendes gyulladások csillapítása.
Élethosszig megújulni

A minőségi élet határa kitolható, az idős korral járó tünetek enyhíthetők

idos_kez_zsebora_n.jpg
Az öregedési folyamatok lassítása

Az egyik leghatékonyabb megelőzés az öregedési folyamatok lassítása. A fiatalos szervezet ellenállóbb a betegségeknek, a sejtek, szervek működése is ideális.

Több tényező is képes lassítani az idő kerekét, hatásuk összeadódik. A telomerekkel kapcsolatos kutatások az egyik ilyen irány, tanulmányok ezreivel alátámasztva.

A mai ismereteink alapján, leginkább azon állítások felelnek meg a realitásoknak, amelyek a minőségi évek számának növelését ígérik a várható élettartamon belül.

Ever Gold tapasztalatok

Nemcsak idősebbeknek szánt készítmény, kortalan visszajelzések. 

Változatos tapasztalatok

Az Ever Renewing Gold a WellStar által korábban gyártott ReNewLife Premium továbbfejlesztett változata. Azonos alapok, több hatóanyag, még több kedvező visszajelzés.

A készítmény kedvező hatását hosszabb távon (évek alatt) fejti ki, azonban gyakoriak az olyan visszajelzések is, amelyek már napokon belül jelentkeznek (pl. gyulladásos tünetek enyhülése), míg mások hetek alatt (haj, bőr).

A rendszeres vásárlók kedvező feltételekkel jutnak a készítményhez, így a termék ára nem megterhelő.

Old_woman_1.jpg
Összetevők és előnyök

Több összetevő révén is lassítja az öregedési folyamatokat, enyhíti az időkori tüneteket.

Astragalus_1.jpg
A csodálatos Astragalus

Már a régi kínai orvosi könyvek leírják, hogy fogyasztása késlelteti az öregedést, gyógyítja az idős korral jelentkező betegségeket. Egyik hatóanyaga a TA65, ami képes a telomeráz enzim aktiválására.

Belső-Mongóliában és Kína területein őshonos. Hatásának felfedezése óta tudatosan is termesztik. Egyhavi adag táplálékkiegészítő előállításához két tonna növényi részt dolgoznak fel.

Hármas hatás algákkal

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Chlorella & Spirulina

A Chlorella Pyrenoidosa a méregtelenítés nagy mestere. Szennyezett sejtekbe alacsony hatékonysággal lehet tápanyagot juttatni. Épp ezért minden terápia alapja a tisztítás, legyen szó sejtekről vagy a beleinkről.

 

A Spirulina Platensis több, mint 4 000 értékes hatóanyagot juttat a szervezetünkbe. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, széles vitaminskálát, zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és enzimek százait, amelyek nélkül nincs erős immunrendszer. A 90% feletti felszívódás előnyét akkor érzékeljük, amikor már kis mennyiség hatását is tapasztaljuk

iStock-835285734.jpg
Nemcsak a csont egészsége

Idősebb korban sokakat foglalkoztató kérdés, azonban a természetes kalcium nemcsak a csontoknak fontos!

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

A sokoldalú asztaxantin

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Haematococcus Pluvialis

A ma ismert legerősebb antioxidáns, amelynek létjogosultsága a szennyezésekkel terhelt világunkban különösen nagy. Az állatvilágban az erős árral szemben úszó  lazac szemlélteti leginkább a képességeit. 

Oly sokrétű a kedvező élettani hatása, hogy azt pár sorban leírni képtelenség. A "Részletek" gombra kattintva átfogó képet kap a jótékony hatásairól, jelentős részük valószínű, hogy Önt is érdekli.

Asztaxantin_1.jpg
Polifenol - a csendes gyulladások ellen

A gránátalma egy antioxidánsbomba, amely különleges zsírsavakban és fitoösztrogénekben is gazdag.

Gránátalma_3.jpg
A gránátalma

Alkalmazási területei a szív-érrendszeri megbetegedések kezelésétől a változáskori panaszokon, a magas vérnyomáson, az érelmeszesedésen, a krónikus gyulladásokon át a rákig terjed.

Hatóanyagai aminosavak, ásványi anyagok (kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas), vitaminok (B1, B2, C) és rengeteg ún. szekunder növényi hatóanyag, főképp polifenolok és fitoösztrogének.

Zöld tea - a hosszú élet itala

Ugyan a zöld tea szintén elősegíti a hosszabb életet, most mégis inkább egy másik előnyére hívjuk fel a figyelmet.

Mi az EGCG a zöld teában?

A 2011-ben, a Biokémiai Gyógyszertan által kiadott tanulmány szerint az EGCG bizonyítottan gátolja a tumor-növekedést számos kémcsöves kutatásban, beleértve a gyomor-, tüdő-, máj-, mell- és végbélrákot. Továbbá elősegíti a rákos sejtek elhalását.

Aki a gyakorlatban keres hiteles visszaigazolást, annak figyelmébe ajánljuk Kleine-Gung professzor rövid előadását a témában.

zoldtea2.jpg
Kurkumin - több mint gyulladásgátló

A kurkumin kivonatot ígéretes hatóanyagnak tartják a rák és a gyulladásos betegségek kezelésében. 

A kurkumin

A rák- és gyulladásellenes hatásának egyik titka, hogy gátolja az NF-kappaB hatását, amely a gyulladáskeltő anyagokat, a sejtosztódást, és a sejt élettartamot meghatározó gének aktivitását képes gátolni. 

 

A kurkumint a kurkuma 2-5% mennyiségben tartalmazza. A Pubmed, az orvosi szaklapokat indexelő adatbázis jelenleg kb. 6000 közleményt tart nyilván. Mi a kurkumin titka?

Rezveratrol - az erek barátja

Segít megőrizni vagy javíthatja az erek rugalmasságát, tágulási képességét, megelőzheti az érelmeszesedést, érszűkületet.

A rezveratrol

A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, amely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.

Öregedés gátló, meghosszabbíthatja a várható élettartamot úgy, hogy meggátolja az öregedéssel járó betegségek kialakulását, lelassíthatja azokat a géneket, amelyek az öregedésért felelősek.

rezveratrol.jpg
D-vitamin - az immunrendszer kapcsolója

Hormonként funkcionál, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő.

D-vitamin_1.jpg
D-vitamin

Megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja.

 

Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak, kétharmaduknak van D-vitamin-hiánya.

A termék

Egyaránt jutalmazzuk az egyszerre többet és a rendszeresen kevesebbet.

Ép testben hosszú élet
LifeLong_NB_R.png

Sejtszinten lassítja az öregedési folyamatokat, enyhíti a korral  járó tüneteket, energetizál.

Ever-Gold-1.jpg
ever
tapasztalt
astragalus
alga
lithothamnium
astaxanthin
grantalma
zold tea
kukmin
rezveratrol
d-vitamin
Renew
bottom of page